Spontanare




Bestämde lite spontant att åka hem till Stina med Ingrid och ha lite "let's dance mys" 10 min innan det började. Blev väldans mysigt! Nu kom jag nyss hem och ska gå och lägga mig strax, match imorgon! 

Nattiiii

Dagens




linne-Gina tricot / kofta-Vero moda / jeans-Gins tricot / klocka-DW / Converse

Just nu


Liverpool-Arsenal på storbild i källaren

Kap verde





Om tre dagar är jag där och det ska bli sååå himla skönt!

Lördag

Har dragit runt såhär idag, favvo tröjan från gothia är på, mm goa minnen 
Ja, matchen vill jag bara glömma.. Sämsta någonsin från min sida kan jag nog säga :-) och förkylningen blev ju inte bättre för jag spelade heller, perfa precis tills vi åker, götttt
Har därför inte gjort mycket idag, spelade och har sedan bara legat i sängen, sovit och kollat film. Men de är rätt skönt det också. Kollade Sverige-Lettland och jag säger bara Erik Karlsson! Matchen är snart slut, men mamma ville så gärna se mello så det som gäller just nu. 

Alla hjärtans dag



Glad alla hjärtans dag! 
Fick de två berlockerna till mitt Pandora armband av mamma och pappa innan, super fina verkligen!
Ska äta gott med familjen ikväll och min farbror kommer hit från Göteborg så det ska bli super mysigt! Skulle egentligen åkt till fortnox och kollat när Johannes spelat, även passat på att kolla lite andra matcher. Men den blev tydligen inställd, skit tråkigt.. Så stannar hemma istället och får ladda inför morgondagen då vi ska möta Öjaby!





Fredag




Vaknade idag, näsan var helt täppt och halsen lika så. Det går bra nu :-) Men tog mig ändå till skolan och nu känns det lite bättre! Vaden är också bättre idag faktiskt, känns som extrem träningsvärk och kramp typ haha. 
Lämnade in mitt gymnasieval idag också, är inte helt hundra men det blir nog bra. Det är ju bara det preliminära valet nu så om det kännes helt fel så går det ju att ändra. Det blir iallafall ekonomi på katedral som det ser ut just nu.

Kom nyss hem och fikar nu med mamma och Johannes samtidigt som vi kollar på Sverige-Schweiz, 0-0 efter första! 


Dagen

   
Dagen idag har inte varit toppen, lång dag i skolan och har varit allmänt seg. Lovet kommer helt perfekt just nu! Sedan så stack jag på träning, väl där så får jag ont i min vad på något vänster. Så fick sitta vid sidan hela träningen, värsta jag vet. Blev också tillsagd att inte vara med på idrotten imorgon och självklart är det då vi ska ha innebandy. Det bästa och vi har det nästan aldrig, men kanske fuskar lite o kör så länge det går. Måste bli bättre tills lördag iallafall för då är det match som gäller!! 

Kollade förresten Falun-Mullsjö innan och Rasmus Enström, hur bra är han inte? Vilken king, han och Galante ojojoj vad bra dom spelar! Vinst för Falun blev det iallafall, 6-1.

Godnatt :-)