Torsdag



Har spenderat hela dagen, från 9 på morgonen till 7 på kvällen, i fortnox. Gymnasieskolorna hade skol DM så åkte dit för att bara se de första matcherna. Men fick sen reda på att vår spanska var inställd (!!) så stannade för att kolla på finalerna. När de var slut så var det inte länge kvar tills min träning började. Så jag, Hilda, Julia och T gick till subway och åt, gick tillbaka och la oss i sofforna en stund. På träningen sen så lallade vi runt mest då de flesta hade spelat hela dagen och så har vi match imorgon! 
Kom nyss hem nu och kollar semifinalen, Pixbo-Falun, 1-1 än så länge. 

Gårdagen & NP





Skolan igår gick snabbt så det var skönt! Skyndade hem för att packa ihop mina saker och sedan åka upp till fortnox för att ta minibussarna till Ljungby. Vi spelade 3/5 kvalmatchen mot Lagan och vi fick med oss 3p hem! Vann med 2-6! Kom hem och gick o la mig. Bra dag.

Nu sitter jag på tyskan, nyss gjort 2 nationella, engelska läs-hörförståelse. Gick åt helvete :-) 
Längtar så efter min säng och promenaden ikväll med Lisa, Hilda och kauki, ska bli sköönt.
Nu teknik till 15.40 </3


Grillkol




Kom nyss hem och försäljningen gick helt okej. Många som hade kvar sen förragä gången vi va ute, hehe. Sen är det helt sjukt vad vissa är otrevliga när man kommer och frågar... Jaja, tycker ändå det är rätt kul. Nu ska jag sätta mig med lite plugg hade tänkt, innan jag går och lägger mig.

Lördag & söndag

Invigning av de nya conversen och man lyser lika mycket varje gång

Länge sedan nu och det har hänt en hel del sen sist. Väldigt mycket i skolan är det också, med nationella prov och så.
Men tror ändå det har gått rätt så bra på de vi gjort i svenska. 

Igår så var kom Frida hit och det var såå länge sedan vi sågs! Vi har känt varandra så länge jag kan minnas och även om vi inte ses på ett långt tag så när vi väl ses igen är det som om vi sågs igår. Lika tajta hela tiden och det är verkligen så otroligt skönt att det är så, bästa vännen 💗 
Vi tog hennes lilla goding till moppebil ner till bion och kollade på "wolf of wall street". Den var bra men rätt så krånglig, hade behövt se om den en gång tror jag.
Idag så hann vi inte hitta på så mycket då vi sov till typ 12 och Frida skulle iväg och rida. Så vi åt och sen var hon tvungen att åka hem.

Nu ska jag snart iväg till teleborg för att sälja kol med laget, vi samlar på som bara den nu för att komme iväg på en resa. Vi får se hur långt vi kommer dock haha.

Ha deeee :-)

Onsdag




Nyss kommit hem från fortnox, Vipers spelade sin första kvartsfinal mot Falun. De förlorade med 9-4, men tycker ändå de gjorde en bra match! 
Va hemma från skolan idag med, vaknade med huvudvärk och feber. Tryckte i mig 2 alvedon innan vi åkte och nu känns det att de börjar åka ut kroppen. Måste nog va hemma imorgon med, men vill verkligen inte missa träningen imorgon, vi har ju första kvalmatchen på söndag! Får se hur jag mår helt enkelt

Ska gå och lägga mig nu och sätta på senaste avsnittet från top model Sverige, sova och hoppas på att jag mår bättre imorgon!

2 cool 4 school







Trollkarlen från Oz




Varit en riktigt skön söndag idag faktiskt. Vaknade, åt frukost och satte mig sedan rätt snabbt vid plugget, har en so inlämning som ska vara klar imorgon. Efter ett tag kom mormor, hon åt här och sedan åkte vi hem till kusinerna för att hämta upp Molly och Abbe och vi åkte vidare till vida arena. Vi fick i julklapp av mormor att kolla på musikalen "trollkarlen från Oz" och den var idag. Den var faktiskt riktigt bra, över förväntan! När den var slut tog vi en sväng förbi fortnox och kollade slutet slutet av vöikers herrarars match, tyvärr förlorade dom med 5-6. 

Nu har jag nyss ätit, tacos blev det. Var länge sedan jag åt det nu så det var riktigt gott! Måste strax dra mig uppåt för att ta tag i plugget igen. Ska bli så skönt när det är klart!

Mellokväll


Familjen sitter uppradad i soffan och kollar mello. Den traditonella bettningen är igång och mina gissningar är på bilden, haha är inte insatt i detta över huvudtaget, tycker mello är rätt överskattat. Blivit sämre med åren. Men tackar aldrig nej till en tävling som den vinnarskalle jag är. Körde magkänslan rakt av, så det är bara att hoppas på det bästa :-)

8-6




Dom vinner, huuuur gött! 
VIPERS TILL SLUTSPEL

7-6!!!!!




NEJ


Fan, 6-6 12.11, NU ÄR DET NERVÖST

Vipers-Granlo


Matchen idag, vi förlorade med 10-2.. Låg under med 7-0 efter första sen de andra två så spelar vi 1-1 i varje. Det funkar inte för oss alls just nu. Blev matchens lirare iallafall och det är ju alltid kul! Påvägen hem tog vi en snabbis förbi Hemköp för att köpa lite godis. Så det sitter jag och gottar mig med nu samtidigt som vi kollar Vipers-Granlo. Riktigt viktig match, vinner de idag så får de spela slutspel! Det står 6-5 till Växjö nu en bit in i tredje, så det är riktigt jämt! Lite lagom nervo just nu!!

-







Ny favvo


Har hittat en ny favorit, äppelbitar doppade i kanel. Det är så himla gott!

Studiedag


Så otroligt skönt att vi var lediga idag, lång helg och jag njuter till max! Sov till cirkus 10 idag, gick upp och åt frulle. Gick och la mig igen, gjorde mig i ordning och sedan har tiden bara runnit iväg utan att jag egentligen gjort något alls. Nu hade jag tänkt att lägga mig och kolla serier en stund innan vi beger oss upp mot fortnox för att kolla på Johannes som ska spela match. 

Mellis


Kom nyss hem från skolan, tog lite mellis och sitter nu och kollar top model Sverige avsnittet från igår.

Hänget i L11





Förlust


Sitter i minibussen påväg hem nu, vi förlorade dagens match med 5-1. Vet inte vad det är för äckelsvacka som vi kommit i och som jag kommit i, det är inget som funkar. Hoppas att det vänder, kan vi behöva nu när kvalspelet börjar.

Är iaf påväg tillbaka till fortnox nu för att kolla lite mer innebandy. Det är newbody cup här i Växjö denna helgen (det som va i Falun innan), så det finns alltid någon mach att se, riktigt kul! 2 vöikers lag kvar i tuneringen också som måste hejas fram!!